Urheilulajien seuraaminen on villinnyt ihmiset kautta aikojen ja rajojen. Jokaisessa kulttuurissa on ollut jonkinlaisia eri urheilulajeja, joita ihmiset ovat seuranneet innoissaan. Nykyään seurattavia lajeja löytyy satoja erilaisia. Lajit vaihtelevat aina globaaleista lajeista, kuten jalkapallosta, moniin paikallisiin erikoisuuksiin kuten pesäpalloon tai hiihtoon. Urheiluteemaista jännitystä voi hakea myös esimerkiksi nettikasinoiden jännittävien kolikkopelien kautta! Hyviä uutisia on tiedossa, sillä urheilun ystäville on runsaasti tarjolla urheiluteemaisia kolikkopelejä, joista listaamme artikkelissa parhaimpia. Pelien kautta voit kokea monia hauskoja hetkiä – aivan kuten itse urheilutapahtumaa seuraamalla!

Shoot! – jalkapalloaiheinen kolikkopeli

Jalkapallo on todennäköisesti maailman suosituin urheilulaji. Ei olekaan ihme, että siitä on tehty monia kolikkopelejä, joista yksi erinomaisimmista on Shoot!. Shoot! on hyvä ja perinteinen viiden kelan ja viidenkymmenen voittolinjan kolikkopeli, joka noudattaa toteutukseltaan hienosti jalkapalloteemaa. Pelissä voi myös bongata keloilla monia eri jalkapallolegendoja pelimerkkeinä. Näitä ovat muun muassa Maradona, Pele sekä Cruyff. Pelin voittokerroin voi nousta jopa 750-kertaiseksi!

Lisäksi pelissä on oma mielenkiintoinen bonusosio. Perinteisen kolikkopelin tapaan, bonusosioon pääsee saamalla kolme Scatter-merkkiä. Bonusosiossa on kolme erilaista bonuspeliä. Yksi niistä on tuttu Free Spins -ilmaispeliosio, jossa voitot ovat kaksinkertaisia. Toinen bonuspeli on Trade ‘Em -bonus, jossa pelaaja valitsee kahdestatoista kortista neljä, joiden takana piilee rahavoittoja kunnes pelaaja valitsee punaisen kortin, joka johtaa pelin päättymiseen. Kolmas bonuspeli on Magazine Bonus, joka muistuttaa ensimmäistä bonuspeliä. Siinä pelaaja valitsee kortin kerrallan kahdentoista kortin joukosta, joiden takana on niin ikään rahapalkintoja. Magazine Bonus päättyy myös pelaajan vetäessä punaisen kortin.

The Muay Thai Legend Slot

The Muay Thai Legend Slot hyödyntää selvästi harvinaisempaa urheilulajia teemassaan, eli Thaimaalaista nyrkkeilylajia, Muay Thaita. Eksoottinen laji on kääntynyt hienoksi kolikkopeliksi tässä viiden rullan ja kolmenkymmenen voittolinjan pelissä, jossa pelimerkkeinä toimivat erilaiset Muay Thaihin liittyvät symbolit. Saamalla vähintään kolme Scatter-merkkiä, pelaaja voittaa Free Spins-kierroksia kuudesta kahteenkymmeneen kappaleeseen. Pelissä voi valita, haluaako vähemmän ilmaiskierroksia suuremmalla voittokertoimella, tai enemmän ilmaiskierroksia pienemmällä voittokertoimilla. Mahdolliset yhdistelmät ovat 20 ilmaiskierrosta 3x voittokertoimella, 12 kierrosta 5x voittokertoimella tai kuusi ilmaiskierrosta peräti 10x voittokertoimella. Ilmaiskierrosten aikana on vielä mahdollista päästä bonuspeliin, saamalla Bonus-symbolin pysähtymään keloille yksi sekä viisi. Bonuspelissä pelaaja vetää kuuden kortin pakasta satunnaisesti kortteja. Sininen kortti kuvaa iskua vastustajaan mutta pelaajan vetäessä punaisen kortin, hän ottaa iskun vastaan itse. Voittamalla Muay Thai bonusosion vastustajan, pelaaja voittaa panoksensa jopa 50-kertaisesti!

Frankie Dettori’s Magic Seven Slot

Frankie Dettori oli kuuluisia italialainen jockey, jonka nimikkokolikkopelissä seikkaillaan raviurheilun maailmassa. Pelin taustakuva ja pelimerkkisymbolit noudattavat teemaa tarkasti mukaillessaan vihreäsävyisiä raviratoja. Dettorin oma onnenluku oli seitsemän, joka on hauskasti liitetty peliin, sillä numero seitsemän toimii pelissä Wild-merkkinä, ja saamalla viisi wildiä pelaaja voittaa panoksensa takaisin huimalla 7777-kertoimella!

Saamalla vähintää kolme Scatter-symbolia, pelissä aukeaa bonusosio. Bonuspelissä pelaaja saa Free Spins-ilmaiskierroksia, joiden määrä lasketaan hauskassa omassa minipelissä, jossa pelaaja valitsee kolme ravihevosta. Se järjestys, missä pelaajan valitsemat hevoset juoksevat maaliin, määrää saatujen ilmaiskierrosten luvun. Ilmaiskierroksia voi voittaa 10, 15 tai jopa 35 kappaletta.

Hot Shot

Suomenkin televisiossa näytetään joskus amerikkalaista pesäpalloa ja legendaarisia otteluita voi muistella vaikkapa pelatessaan Hot Shot-kolikkopeliä. Amerikkalaisen pesäpallon teemaa hyödynnetään pelissä värikkäällä ja hauskalla tavalla, sillä monet pelimerkeistä liittyvät esimerkiksi hot dogeihin ja muihin herkkuihin joita tarjoillaan otteluiden aikana. Hot Shot on myös perinteinen kolikkopeli, jossa on viisi kelaa ja yhdeksän voittolinjaa. Pelissä on mukana lisäksi oma bonuspeli, sekä Wild-merkkinä toimiva liekehtivä villi pesäpallo, joka yhdistää voittolinjoja.